تاکنون رایج و متداول بوده که از نمک تنها برای
طعم دادن به غذا استفاده شود، اما نمک کاربردهای دیگری نیز دارد که اگر از آن
اطلاع داشته باشیم، پا را از آشپزخانهها فراتر میگذارد.
به گزارش سرویس خواندنیهای خبرگزاری فارس، نمک این ماده غذایی که ما تنها از آن برای طعم دادن به غذا استفاده میکنیم، کابردهای مفید و سودمند دیگری نیز دارد که در زیر به 10 مورد آن اشاره خواهد شد.
[/FONT]
1- ورم چشمها[/i]
بسیاری از ما ساعتها پشت کامپیوتر مینشینیم و از این سیستم استفاده میکنیم که موجب ورم کردن چشمها میشود، در این موارد تنها کافی مشتی نمک را در آب ولرم حل کنید و با آغشته کردن پنبهای به محلول و مالیدن آن اطراف چشم به فرونشاندن ورم اطراف چشمهایتان اقدام کنید. نمک رطوبت اطراف چشم را گرفته و با کشیدن پوست از میزان ورم آنها میکاهد.
- ۰ نظر
- ۱۶ اسفند ۹۲ ، ۰۰:۰۰